PREDSTAVITEV

Lesartium je podjetje, ki se ukvarja s tapetniškimi storitvami na področju navtike, avtomobilizma in oblazinjenega pohištva. Poskrbimo za brezhibno obnovo zunanjosti in notranjosti vseh vrst plovil, tapeciranje notranjosti novejših in starejših avtomobilov ter oldtimerjev, obrabljeno oblazinjeno pohištvo pa estetsko prenovimo in mu vrnemo funkcionalnost ter udobje. Opravljamo tudi raznovrstne druge s tem povezane storitve po dogovoru.

Naše podjetje je na trgu prisotno že 10 let. Začetki segajo v obdelavo lesa, različne mizarske storitve ter izdelavo in popravila pohištva – vse, kar je povezano z lesom, iz česar izhaja tudi prvi del imena našega podjetja – LES. Z leti pa smo ugotovili, da je mizarstvo veliko več kot les, da gre za umetnost obdelave lesa – iz česar izhaja drugi del našega imena – ART. Tako je nastalo podjetje LESARTIUM in s prepoznavanjem potreb naročnikov ter pridobivanjem izkušenj na različnih področjih smo se od lesarstva in mizarstva preusmerili vedno bolj v tapetništvo, kjer nam je omogočena še večja mera svobode, ustvarjanja, dizajniranja in izražanja naše umetniške duše. To je tudi moto in vizija podjetja: Ker naš šiv ima dušo.

Pri delu stremimo k strokovnosti, ažurnosti in kvalitetni izvedbi. Dolgoletne izkušnje s področja lesarstva, mizarstva in tapetništva nam omogočajo profesionalen pristop do strank in do dela, o čemer pričajo tudi naše številne reference in uspešno izpeljani projekti. Redno spremljamo novosti na področju tapetništva in lesarstva, se udeležujemo različnih sejmov ter bogatimo znanje za izdelavo in izpeljavo vrhunskih izdelkov ter storitev.

Atelje Lesartium

KONTAKT

LOKACIJA

Lesartium, Sebastijan Kralj s.p.

Brunšvik 44

2327 Rače

Slovenia

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – petek med 8.00 in 16.00

Sobota po dogovoru

Pred prihodom nas prosim kontaktirajte!

SLEDITE NAM

Scroll to Top